Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

troublemaker cz

1. 10. 2012 11:05
Karma a

R^R^R^.

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 10. 2012 8:56
vítejte v postkapitalismu

Takto to skutečně vypadá u OSVČ, u malých pekařů, majitelů malých restaurací ,soukromých taxikářů, soukromých lékařů, a nemnoha jiných profesí. Plus tedy majitelů malých a středních firmiček. Jestli soukromý podnikatel něco zvorá, nedostane za to zaplaceno...

Ale už větší a velké firmy jsou obvykle akciové.A řídí je najatý placený management s nasmlouvaným pevným platem. Takže, jestli podnik neprodává, jestli nemocnice špatně léčí, jestli škola špatně učí..právě vedení se to netýká, to má své nemalé peníze jisté.

0 0
možnosti
PZTM

pátý ze tří mušketýrů

30. 9. 2012 22:38
Proč by měl být pachatel onoho kvazi atentátu hlupák ?

Nejsme snad hlupáky my všichni co nadáváme na vládu (vy jistě ne autore, vy jste spokojen) a přitom nejsme schopni učinit naprosto nic? Nadáváme, rozčilujeme se a to je tak vše co dokážeme.

1 0
možnosti
JH

Jiri Hemerle

1. 10. 2012 8:31
Re: Proč by měl být pachatel onoho kvazi atentátu hlupák ?

ne mušketýre, hlupákem můžeme nazývat všechny, kteří svou nespokojenost budou řešit střelbou plastových kuliček na prezidenta. Pokud ovšem si myslíte, že tím situaci vyřeší, pak musím hlupákem nazvat i Vás.

2 0
možnosti
PV

pavsson

30. 9. 2012 15:49
Písek

Bohužel, tuto zdánlivě jasnou pravdu nechápe stále více lidí. Typické je to třeba u extrémně zadlužených zemí. "Obyčejný" Řek nebo Španěl protestuje proti tomu, aby nesl náklady rozmařilého života své země, protože "on pracoval poctivě, ať platí ti, co to zavinili". Ano, ty desetitisíce lidí na stavbě nepotřebné dálnice, po které nikdo nejezdí nebo metra v Bilbau opravdu poctivě pracovaly, ale to nic nemění na věci, že to byla práce nepotřebná. A to nemluvím o takové práci, která je zbytečná a absurdní ze své podstaty. Bude-li někdo od rána do večera házet lopatou písek z jedné hromady na druhou a na druhý den z té druhé na první a pořád dokola, bude mít ruce vytahané až na zem a mozoly jak pštrosí vejce. Ale nic to nezmění na tom, že to bude hloupá a zbytečná práce. Bohužel celá současná politika EU je postavená na podobných projektech...

2 0
možnosti
P

P.32

30. 9. 2012 16:01
Re: Písek

Já si zase myslím že v některých případech i "nesmyslná"práce má smysl.Když kvůli ničemu jinému že není čas na lumpárny,to aby to nebyla hloupá a zbytečná práce za to není placen dělník ale nadprůměrně politik.

2 0
možnosti
JV

Žadatel

30. 9. 2012 15:31
Je úplně normální,

že: Lidé a firmy by neměli být hodnoceni a posuzování za práci, ale za výsledek práce. -  A jak hodnotíte vládu ?

2 0
možnosti
JV

Žadatel

30. 9. 2012 15:43
Re: Je úplně normální,

Přečetl jsem si " Vládní politici, jste banda ekonomických diletantů!" a otázku beru zpět.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
jsem svobodný a samostatně myslící člověk, pro kterého je skutečná svoboda a odpovědnost, nikoliv anarchie a bezpráví, tou nejvyšší hodnotou v životě.