Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ippokorny

30. 8. 2012 22:31
Kuřák elektrické cigarety možná nevypouští zplodiny,

ale prostě smrdí a obtěžuje tím kouřem.

0 0
možnosti

Jiri Hemerle

31. 8. 2012 8:13
Re: Kuřák elektrické cigarety možná nevypouští zplodiny,

myslíte, obtěžuje vodní párou? Automobil by jste také zakázal, nebo neobtěžuje? A co topit pevnými palivy na vesnicích? Zakázat? Co všechno by bolo dobré ještě zakázat?

0 0
možnosti

Nesvobodný_CZ No. 3

26. 8. 2012 18:12
V zásadě souhlasím, jenže...

... co s tím? Politici to maj dneska mnohem jednodušší. Když se někomu něco nelíbí, jen tlachá na internetu, to je jedinej náš odpor. Kterej je úplně k hOvnu. Tak se nám všichni smějou do xichtu a dělaj si úplně co chtěj. Teda to, co chtěj ti, kdož jim platí kampaně. A nějaký řeči o tom, že od toho jsou volby.. směšný. Ve volbách uspěje ten, kdo má nejvíc billboardů, tudíž ten, kdo má nejlepší sponzory, v jejichž zájmu bude pak 4 roky konat. A co z toho vyplývá? Že dokud nevezmem do ruky klacky, dlažky a vidle a nepředvedem rovnou, co se nám líbí a co ne, nezmění se vůbec nic a budem za hlupáčky a za chudáčky čím dál víc...

0 0
možnosti

Jiri Hemerle

26. 8. 2012 22:02
V zásadě nesouhlasím

vzít na někoho klacek? To už tu myslím jednou bylo. Na internetu tlacháním možná ukážete některé události a věci z jiného, netvrdím že jediného správného pohledu, velkému počtu lidí. Pokud se Vám povede, že i oni se nad věcí zamyslí, pak nebudou u voleb vítězit strany s největším počtem billboardů a předvolebních slibů, ale ty které mají smysluplný a racionální program. Je ovšem nutné aby lidé zapojili své mozky a nebyli líní přemýšlet a zároveň přijali odpovědnost za vývoj v této zemi. V konečném důsledku jsme to totiž my kdo je za současný stav odpovědný nikoliv naši politici.

1 0
možnosti

cerny.prem

25. 8. 2012 16:45
Karma !

a každý povinně vytisknout 5 x a hodit do pěti schránek.

4 0
možnosti

Corim

25. 8. 2012 14:30
Nesmysl

Vazeny pane,

sice mluvite o svobode - ale zapominate, ze moje svoboda konci tam kde svoji "svobodou" zacinam omezovar resp. ohrozovat nekoho jineho.

Ja osobne si rad zajdu do restaurace kde mne neobtezuji kuraci - nevim jak vy. Jenze vetsina techto kuraku je tak bezohledna ze si klidne zapali i kdyz u vedlejsiho stolu prave jim. Mam takovemu kuraku tedy podle vas jednu vrazit? Nebo jak si to predstavujete? Nebo v takovemto pripade bude moje jidlo zadarmo? Jestli jste pro nejakou takovouto eventualitu - tak v tom pripade mi koureni v restauraci nevadi - alespon budu mit jidlo zdarma resp. se hezky odreaguju.

2 0
možnosti

Jiri Hemerle

25. 8. 2012 14:40
Re: Nesmysl

Vážený pane,

pokud jdete Vy do kuřácké hospody musíte počítat s tím, že si tam někdo zapalí stejně jako nekuřák musí počítat s tím, že v nekuřácké si on nezapálí. Popřípadě lze nalézt v restauraci místnosti pro kuřáky i pro nekuřáky. Můj názor je, že stanovit zákonem zákaz plošně JE nabourání svobody podnikatele, který ono hospodu provozuje a je odpovědný za její fungování. To kolik bude či nebude nekuřáckých hospod má určit pouze poptávka po nich od takových lidí jako jste Vy či já (také nekuřák), pak je to v pořádku.

Přeji pěkný víkend.

6 0
možnosti

Žadatel

24. 8. 2012 22:03
No,

tak mimořádněR^

0 0
možnosti

MayaMoya

24. 8. 2012 19:04
Mluvíte mi z duše...

obr karma a obr díky...R^

6 0
možnosti

hňup

24. 8. 2012 17:08
omezovat někoho ve svévolné snaze ničit zdraví svoje a cizí

může nazvat diskriminací jenom člověk který nechápe význam slova diskriminace, chápe-li vůbec něco.....

2 0
možnosti

Jiri Hemerle

24. 8. 2012 18:39
Re: omezovat někoho ve svévolné snaze ničit zdraví svoje a cizí

opravdu budete obézním lidem v hypermarketech vyndavat vepřové z košíku? vrcholovým sportovcům zakážete sportovat? Ne? Vždyť si ničí svoje zdraví a to svévolně. A když to uděláte bude to diskriminace či ne? Chápete-li tedy co jsem zde napsal.

7 0
možnosti

jahl

24. 8. 2012 16:23
Šiřitelé dobra.

Ono jim asi ani tak o to dobro nejde, část jsou fanatici, část mají nameldovánu z Bruselu. Tluču hlavou o zeď, že jsem v r. 04 hlasoval pro, hlavně proto, aby se evropská kultura vrátila da našich poslaneckých lavic. Neomlouvá mne, že jsem nevěděl, že mezitím uchopily otěže bruselské administrativy rudozelené, multikulturní, feministické a buze.antské antidiskriminační fanatické spolky a ti všichni pod záštitou Evropské komunistické strany. Nejlepší parlament je takový, který za své funkční období nenavrhne a nepřijme ani jeden zákon. Ten napáchá nejméně škod.

Proto doporučuji volit SSO.

2 0
možnosti

Jiri Hemerle

24. 8. 2012 14:20
Hemerle Jiří

Nejsem anarchista a neprosazují bezpráví. Nelíbí se mi nadbytečné a hloupé zákony zbavující mne svobody pod zástěrkou mé ochrany. Pak totiž můžeme dopadnout tak, že jednodušší bude sepsat co smíme, protože ten výčet bude po hříchu kratší.

7 0
možnosti

tichy potůček

24. 8. 2012 13:52
jak jste dobře začal, tak jste mizerně skončil

nadpis dobrý, základní myšlenka taky, ale některé příklady jsou úlet. Až vám zabije vaše dítě nějaký magor, který při řízení telefonuje, tak si možná řeknete, že vyžadování určitých omezení je žádoucí. Ochrana spotřebitele je vždy žádoucí, nevidím nic špatného na tom, že budete moci odstoupit bez sankcí od spotřebitelské půjčky, vy snad ano? Ne všichni jsou tak moudří jako vy, jednou třeba zestárnete a možná i zblbnete, vaše děti budou rády, že nebudou muset platit vaše úlety.

1 0
možnosti

Jiri Hemerle

24. 8. 2012 13:57
Re: jak jste dobře začal, tak jste mizerně skončil

jo tak Vaše uvažování je přesně to co mě děsí. Takže až Vaše dítě zabije idiot co pracoval za jízdy s navigací tak zakážete prodej navigací? Až ho zabije někdo kdo se polil kávou zakážete prodej kávy do vozu? Vy spatřujete pozitivní to, že se s někým na něčem domluvíte a on od toho bez důvodu odstoupí? Takže až prodáte Váš vůz tak Vám jej kupec za týden hodí na hlavu? Špatně jste začal a špatně jste skončil.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS