Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BO

Korytnaačka

31. 7. 2012 16:15
A bude mnohem hůř...

Lidi hloupnou, mají se jako prasata v žitě, nikdy se tak neměli... A tak je pálí dobré bydlo, chtějí se o ně dělit s miliardami soudruhlů z Afriky, Asie atd... Nu vot, Salam alejkum ;-DR^

0 0
možnosti
K

kazator

16. 7. 2012 8:26
co se tyce justicnich vrazd

komunisty, tak tenhle rezim zase nechava umirat lidi na ulici. a tenhle rezim ma vic vrazd, diky svoji neomalene zrudne sebestrednosti. takze si bnema s tim minulym rezimem co vycicitat, minuly rezim vrazdil pro idee, tento vrazdi pro penize.

4 1
možnosti
MM

captain cook

16. 7. 2012 9:04
Re: co se tyce justicnich vrazd

ty jsi komunistickou totalitu nezazil. Proto meles nesmysly!!

3 1
možnosti
K

kazator

16. 7. 2012 8:24
za komunistu tady byla vetsi svoboda

nez je ted. ted je tu ekonomicke otroctvi. za komunistu jste vedeli ze kdyz bydlite, budete bydlet navzdy. meli jste co jist, vzdy. dnes tomu tak neni, bojujete o hole preziti.

4 1
možnosti
MM

captain cook

16. 7. 2012 9:08
Re: za komunistu tady byla vetsi svoboda

premyslim, zda za tvymi nesmysly je moznost, ze 1)jsi vyrostl v rodine kadru, kteri ti od malicka zpotvorili nahled na deni kolem, 2jsi hodne mlady naivka nebo 3)jeden z tech rudych, jejichz ukolem je vymyslet lzi a oblbovat ty, co totalitu nezazili.:-/

Kazdopadne  - kecas!!Rv

3 1
možnosti
PO

pavlik12

15. 7. 2012 23:40
Neexistuje objektivní pohled

Druhá strana mince mohou být masy lidí, kteří věděli že pokud párkrát za rok vytáhnou vlajku, zajdou do průvodu a budou dostatečně zticha, tak mají jistotu zaměstnání do konce života, bydlení za pakatel a vcelku vysokou pravděpodobnost že soused nebude mít lepší televizi než oni.

Takovým ten režim opravdu mohl vyhovovat.

Ono vysvětlujte výhody svobodné společnosti a možnosti volného cestování po světě člověku, který má sotva na nájem a lístek do Brna už nezaplatí.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

16. 7. 2012 0:52
Re: Neexistuje objektivní pohled

R^ Do kamene tesat.

0 0
možnosti
OB

oldbeat

15. 7. 2012 20:54
Každý režim se brání pravdě

Jen záleží jaké má možnosti. Jsou-li kontrolní mechanizmy nastaveny správně, tak to má pravda snadnější.

V Česku je hlavní žábou na prameni Parlament ČR a můj favorit Marek Benda, m.j. absolvent práv zes Plzně.

1 1
možnosti
TA

tajny agent

15. 7. 2012 18:50
Je to jednoduche ... tento rezim se zuby nechty brani pravde

proc se nezverenjnuji uplne statistiky? Pocet vrazd http://www.czso.cz/csu/dyngrafy.nsf/graf/cr_od_roku_1989_vrazdy (u udaju, co jsou v prospech tohoto rezimu se samozrejme neni problem odvolat na statistiky od prvni republiky) a podobne ... vse jenom od roku jaky vyhovuje tomuto rezimu, chova se uplne stejne jako komuniste co zkreslovali a zatajovali udaje z propagandistickych duvodu. Kdyby tento rezim jednal s lidma na rovinu, priznal chyby, poukazal na skutecna, realna pozitiva tak by se dal brat vazne. Jinak je to jen dalsi mekka realita co se poucila z vlad predchozich jak feudalu tak i komunistu a pouziva vytribene metody ovladani mas - propagandu a represe. A vy co se tady toho zastavate jste pouze loutkama v jejich rukach a je mi z vas spatne.

3 1
možnosti
W

wiki5.5

15. 7. 2012 18:58
Re: Je to jednoduche ... tento rezim se zuby nechty brani pravde

mate problem... tohle neni rezim, ale demokracie. uz jen v tom je videt jak jste zaujaty

1 1
možnosti
MG

gromi

15. 7. 2012 16:26
1000 příspěvků

no já si to snad budu muset přečíst

0 0
možnosti
TA

tajny agent

15. 7. 2012 18:25
Dik ... "Definition: Life expectancy at birth indicates

the number of years a newborn infant would live if prevailing patterns of mortality at the time of its birth were to stay the same throughout its life."- cili ocekava delka zivota je, pocet let v dobe narozeni cloveka kterych se dozije jestli prevladajici vzorce  umrtnosti v dobe jeho narozeni zustanou az do doby jeho smrti ... cili s dovolenim pro mne to je trosku vareni z vody. Kuba ma porad stejne vyssi vek hm

Mne by spis zajimala realita, cili prumerny vek smrti obyvatele zeme ... median age at death - vek smrti co rozdeluje mrtve napr.v jednom roce na dve poloviny. Nic takoveho o nasi zemi nedokazi vyhledat ... ze jako nema na to cas

http://www.health.gov.au/internet/main/publishing.nsf/Content/9A1A6B79C4BF3659CA25759A00168244/$File/1.18%20-%20Median%20age%20at%20death.pdf

tady je k prumernemu veku zajimava mapa a tabulka jen tak na okraj mimo tema ...http://www.globalhealthfacts.org/data/topic/map.aspx?ind=81

0 0
možnosti
KSŠS

každý svého štěstí strůjce

15. 7. 2012 9:49
je těžké uvěřit

že se najdou tací, kteří by volili nebo volí komunisty. Dnešní politici jsou proti komunistům naprostí beránci. Tolik zla, kolik tu napáchali komunisté, tu napáchali snad jen fašisté. Nic dobrého na jejich vládě nebylo a to jsem za jejich vlády prožil velkou část života, bohužel. Psychický i ekonomický teror, který aplikovali na obyvatelstvo, mi tedy silně vadil. Snažili se člověka zbavit důstojnosti a to se jim velmi často dařilo.

Dnes je může volit jen bývalý komunista, milicionář nebo současný lempl. Tak alespoň soudím podle těch, kteří by volili komunisty v mém okolí.

5 1
možnosti
OB

oldbeat

15. 7. 2012 10:45
Re: je těžké uvěřit

Je tomu také možno rozumět jako zoufalá snaha změnit NĚCO v tomto státě, protože volba mezi socany a modrým ptákem je pitomost. Tito dva si rozumějí až běda. Bárta a spol. nám dokázali, že tudyma cesta také nevede. Kníže také není věrohodný, tak koho ?

Pokud nám bolševik prověří marast současné politiky a to si určitě nenechá ujít, tak na tom můžeme (snad) vydělat.

Osobně se těším na chvíli, kdy tihle Bendové, Palasové, Langrové, Sobotkové, Bémové a i např. Hulínští a jiní zapadnou do prachu dějin, s přestávkou na přezkum jejich majetku.

0 0
možnosti
OB

oldbeat

15. 7. 2012 9:32
Ještě bych autora doplnil

Na vrcholu socialistické společnosti byla vrstva nedotknutelných komunistických kádrů, která měla vždy všechno, co si bylo jen možno představit. Pro tyto nadlidi stačilo jen zvednout telefon a zařídili úplně všechno. Od nákupu čehokoliv až po uvěznění kohokoliv. Dostat se mezi ně bez známostí a rodinných vazeb nešlo. Ale stačilo mít někde strýčka a bylo vyřešeno.

Tato kasta se po "převratu" přetransformovala díky např. vekslákům (tím myslím i bankéře) v podnikatelskou elitu, která zase jen a pouze podniká mezi sebou. Stará nomenklatura se dál drží peněz a nová stíhá státní zakázky.

A teď máme za úkol donutit kapry, aby . . . , blbost že?

3 1
možnosti
SH

Babul

15. 7. 2012 17:36
Re: Ještě bych autora doplnil

Kdybys nekecal... To ti nesežerou ani děcka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3371x
jsem svobodný a samostatně myslící člověk, pro kterého je skutečná svoboda a odpovědnost, nikoliv anarchie a bezpráví, tou nejvyšší hodnotou v životě.